Galbūt per savo atostogas atradote, tokių vietų, kurios jums paliko neišdildomą įspūdį ir norite jais pasidalinti? Tai gali būti brangios, bet vertos pamatyti šalys arba kaip tik pigūs, bet lietuvių nematyti perlai.

O gal per atostogas nutiko ir kuriozinių situacijų? Nevykusi ekskursija, patyrėte didžiulį kultūrinį šoką, susipažinote su neįprastais jums papročiais? Gal turite patarimų tautiečiams, kuriais jie galėtų pasinaudoti ateityje, kai norės vykti į jūsų aplankytas vietas?

Jeigu norėsite, anonimiškumą garantuosime, visas istorijas publikuosime DELFI portale. Įdomiausios istorijos autoriui padovanosime Artūro A. Skučo knygą „Nepriklausomybės gvardija“, su laimėtoju susisieksime asmeniškai.

Rašykite el. p. pilieciai@delfi su prierašu „Mano atostogos“ arba spauskite apačioje pilką mygtuką, bet būtinai irgi nurodykite savo el. pašto adresą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją