Galbūt jums anyta – tiesiog kaip antra mama ir džiaugiatės ją pažinusi? Ar priešingai, susitinkate tik per šventes ir netgi per jas susipykstate? O gal pirmoji pažintis su anyta buvo išskirtinė?

Kviečiame dalyvauti rašinių projekte „Mano anyta – ypatinga“!

Savo pasakojimus apie anytą, teigiamus ar neigiamus, siųskite adresu pilieciai@delfi.lt arba įkelkite paspaudę pilką mygtuką apačioje.

Temos laukelyje būtinai nurodykite „Mano anyta“. Taip pat nepamirškite nurodyti savo kontaktinių duomenų (el. pašto arba tel. nr.), kad laimėjimo atveju redakcija galėtų susisiekti. Publikuojant istoriją anonimiškumas bus išsaugomas.

Populiariausių rašinių autorės bus apdovanotos dviem knygomis.

Pirmoji knyga – Charlotte Link detektyvas „Apgautoji“. Įtempto siužeto detektyve pasakojama apie vienišą Skotland Jardo policininkę Keitę Linvil.

Uždara ir aplinkiniais nepasitikinti moteris gyvenime myli vienintelį žmogų – savo tėvą. Kai jis žiauriai nužudomas savo paties namuose, Keitė pasijunta visiškai sugniuždyta. Nepasitikėdama bylai paskirtu pareigūnu ji pati ima aiškintis tėvo žūties mįslę.

Antroji knyga – negrožinės literatūros perlas „Palaimintos moterys“. Raminta Lapinskaitė – šios knygos autorė – jautriai ir atvirai kviečia pažvelgti į moterų bendrystę, kūniškumą, savitumą.

Šioje knygoje atsakymų ras moterys, keliančios moteriškumo ir savivertės klausimus, skyrybų ir kitokią krizę išgyvenančios, galų gale visos, ieškančios gilesnio ir tikresnio santykio su savimi bei pasauliu.

Jūsų rašinių lauksime iki balandžio 15 dienos! Papasakokite apie savo anytą ir mėgaukitės puikiausia literatūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)