O gal jūsų įsimintiniausias pasigražinimas vyko visai ne pas kirpėją – galbūt darėtės manikiūrą ar depiliacijos procedūras? Kas nustebino, nepavyko ar net prajuokino iki ašarų? Siųskite savo pasakojimus mums ir laimėkite prizą, su kuriuo namuose visada galėsite nepriekaištingai pasigražinti.

Nepamirškite ir gerų įstorijų. Jei norite, į konkursą „Kartą grožio salone...“ mielai siųskite ir pasakojimus apie geriausias patirtis, gražiausias šukuosenas, o gal net salone užgimusias draugystes. Jūsų laiškų iki rugsėjo 20 dienos lauksime adresu pilieciai@delfi.lt arba galite istoriją įkelti tiesiog čia, po straipsniu paspaudę pilką įkėlimo mygtuką.

Pasakojimas turi būti ne trumpesnis nei 100 žodžių, nepamirškite nurodyti savo kontaktinių duomenų, o temos laukelyje parašyti „Kartą grožio salone“.

Rugsėjo pabaigoje paskelbsime du konkurso laimėtojus. Konkurso prizą – du fantastiškus profesionalius plaukų džiovintuvus – įsteigė namų technikos parduotuvė „Krinona“. Daugybe namų apyvokos, buities ir technikos priemonių prekiaujanti „Krinona“ turi ir specialiai grožio prekėms skirtas „Cascada“ parduotuves. Kartais geros priemonės ne mažiau svarbios už kirpyklą. Išsamiau prizą galite apžiūrėti čia. Kiti du dalyviai, kurių pasakojimai bus perskaityti daugiausia kartų, bus apdovanoti „Alma Littera“ knygomis.

Konkurso prizas

Prizas šįkart itin atitinkantis konkurso temą. Net du skaitytojai, kurių rašiniai bus populiariausi, gaus dovanų Osom Professional „Hair Dryer“ profesionalus plaukų džiovintuvus. Šis džiovintuvas turi integruotą ilgaamžį elektroninį bešepetį BLDC variklį, kurio galingumas siekia 1800 W. Prietaisas išsiskiria reguliuojamu 3 greičių oro srautu ir reguliuojama 4 lygių temperatūra nuo šalto oro iki karšto oro. Taip pat džiovintuvas turi atskirą šalto oro mygtuką, nepamainomą norint užbaigti suformuotą šukuoseną. Šis plaukų džiovintuvas sveria vos 310 g ir komplekte turi 2 koncentracinius bei 1 difuzinį antgalį visiems plaukų formavimo poreikiams.

Sėkmės dalyviams, laukiame jūsų laiškų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)