Jeigu man tai būtų morališkai nesvarbu, tapatinčiau tada save su gyvuliu, kuriam viskas vienodai rodo. Na man taip nėra, nes, matyt, kad esu žmogus ir tikrai nebuvau vertas tokio pažeminimo.

Dabar apie moteris galvoju kitaip, jų nevertinu, nors aišku ne visos tokios, dabar gerbiu ir vertinu tik save, o žmonos, jeigu taip galima ją pavadinti, tikrai nevertinu. Kartais jos ir nekenčiu, nepaisant to, kad gyvename po vienu stogu...“, – teigia DELFI skaitytojas.

Papasakokite, kaip jūs elgėtės sužinoję apie partnerio neištikimybę? Ar įmanoma toliau gyventi kartu be pykčio ir nuoskaudų? Galbūt jūs pats buvo nuslydęs į šoną ir galvojote, kaip toliau gyventi su nuolatiniu partneriu?

Pasidalinkite savo istorijomis el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Mano istorija“ arba spauskite apačioje pilką mygtuką.

Geriausių istorijų autoriai bus apdovanoti knygomis: Liudo Mažylio „99 metai po įvykio“, Stephen King „Ponas Mersedesas“ ir Dalios Kutraitės „Nokstančių bananų kvapas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)