Žinai, ką tai reiškia? Papasakok apie ypatingą savo gyvenimo atsitikimą mums ir laimėk puikių prizų – „iPad mini“ planšetę, skrydį oro balionu arba apsilankymą su nakvyne Pakruojo dvare!

Siųsk savo mintis naudodamasis pilku mygtuku žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Konkursas“ ir lauk rugsėjo 1 d.! Tuomet paaiškės, kas DELFI Piliečio rubrikos gimtadienio konkurse pelnė aukščiau išvardintus prizus. Nepatinka ši tema? Tuomet rašyk ar fotografuok kitomis konkurso temomis, kurias gali sužinoti čia, ir pelnyk prizą!

Taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki rugpjūčio 31 d. (ne imtinai);

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a redakcijos ir bus skelbiamas rugsėjo 1 d. iš visų, dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Laimėjusio teksto autorius gali laimėti vieną iš prizų – „iPad mini“ planšetę, skrydį oro balionu arba apsilankymą su nakvyne Pakruojo dvare. Šie trys prizai bus padalinti trims DELFI Piliečio gimtadieninio konkurso dalyviams (apie kitus du konkursus galite sužinoti čia);

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Dėkojame visiems dalyvavusiems! Apsilankymą su nakvyne Pakruojo dvare laimėjo DELFI skaitytoja Aldona, atsiuntusi pasakojimą „Lemtingas susitikimas prie ežero vos nesibaigė tragedija“. Su ja susisieksime iki rugsėjo 8 d.!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)