Kviečiame dalyvauti „Delfi“ ir ERGO rengiamame konkurse „NežVairuok!“. Tereikia papasakoti apie įsimintiniausią kartą, kai pastebėjote ką nors naudojantis mobiliuoju telefonu prie vairo.

Vairuodamas vos nesusidūrėte su automobiliu, kurio savininkas rašydamas žinutę išklydo iš savo juostos? O gal teko pastebėti kuriozinę situaciją, kitam vairuotojui kalbantis telefonu? Bandymas atrašyti į žinutę, lėtai judant spūstyje, gali kainuoti kur kas daugiau nei baudą... Ką esate pastebėję kelyje, kas nutiko jums patiems ir ką manote apie telefonų naudojimą kelyje?

Papasakokite savo istoriją, savo matytą nutikimą, ir padėkite kitiems iš jo pasimokyti. Iki rugpjūčio 22 dienos siųskite pasakojimus adresu konkursai@delfi.lt, temoje nurodydami „NežVairuok“ arba įkelkite juos tiesiai po šiuo straipsniu, spausdami pilką mygtuką apačioje. Nepamirškite papildomai nurodyti savo kontaktinių duomenų, kad laimėjimo atveju galėtume su jumis susisiekti. Taip pat primename, kad geriausia, kai siunčiama istorija yra ne trumpesnė kaip 100 žodžių.

Geriausi pasakojimai bus skelbiami portale „Delfi“. Kiekvieną savaitę vieno pasakojimo autorių patikimiausia draudimo bendrovė ERGO apdovanos privalomuoju vairuotojų civilinės atsakomybės draudimu vieneriems metams. Iš viso bus padovanoti net 4 polisai (vieno vertė iki 150 eurų).

Sėkmės visiems dalyviams ir skubėkite siųsti savo istorijas!

Išsamias konkurso taisykles galite rasti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją