Papasakokite apie būdus, kuriais atsipalaiduoja pasaulyje tvyrant įtampai. Karo grėsmė paveikia visus ir šiomis dienomis psichologai ragina rasti, kur nukreipti mintis ir kaip pailsėti nuo naujienų srauto. Kaip tą darote jūs? Galbūt aktyviai leidžiate laiką – sportuojate ar bėgiojate? O gal mokotės šaudyti ar lankote boksą? Gal priešingai – stengiatės susikurti SPA namuose? Papasakoję, kaip jaučiatės įtemptų situacijų metu ir pasidalinę savo atsipalaidavimo būdais galite laimėti puikų „Atostogų parko“ prizą.

Savo istorijas apie patiriamą įtampą ir kas ją sukelia, ir kas labiausiai padeda atsipalaiduoti, siųskite adresu konkursai@delfi.lt arba įkelkite tiesiai po šiuo tekstu, paspaudę pilką įkėlimo mygtuką. Geriausio ir išsamiausio laiško autorius bus apdovanotas nakvyne dviems su progama „viskas įskaičiuota“.

„Atostogų parkas“ – tai didžiausias poilsio ir sveikatinimo kompleksas Vakarų Lietuvoje, kuriame – 16 baseinų ir 8 pirtys Jūsų poilsiui ir sveikatai. Komplekse kviečiama mėgautis vandens pramogomis, unikaliomis pirčių programomis, SPA, sveikatinimo ir gydymo procedūromis, apsistoti viešbutyje ar miško apsuptyje esančiose rąstinėse vilose, mėgautis gardžiu restoranų maistu, aktyviai leisti laiką padelio ir teniso kortuose.
Įmonės archyvo nuotr.

Taip pat „Atostogų parke“ įsikūręs ir „Natura Termo SPA“ – tai gydomąsias procedūras teikiantis medicinos SPA centras. Gydymo ir sveikatinimo procedūroms naudojamas ypatingai aukštos mineralizacijos gydomasis mineralinis geoterminis vanduo, išgaunamas iš 2 154 m. gylio gręžinio. Gydomasis šio vandens poveikis sveikatai ir grožiui įrodytas daugelio Lietuvos ir užsienio mokslininkų bei gydytojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją