Keitėsi ne tik įstaigos, bet ir pačių miesto rajonų atmosfera ir socialinė aplinka. Vilniuje ilgai apleisti Užupis ir arčiau stoties esanti dalis vis labiau stebina pokyčiais. Nepriklausomybės karta pastaruosius dabar asocijuoja su atsidariusiais naujais barais, kepyklėlėmis ir restoranais.

Tačiau kitais istoriniais laikotarpiais gyvenę žmonės gali papasakoti ne vieną smagią ir įdomią istoriją arba pasidalinti žiniomis apie dažnam miestiečiui nepažįstamą praeityje egzistavusį miesto viešąjį socialinį gyvenimą ar išnykusias vietas.

Jeigu norite pasidalinti prisiminimais apie vaikystėje ar jaunystėje jums brangias vietas Vilniuje ir kituose miestuose arba renkate ir sisteminate apie tai informaciją, kviečiame dalyvauti konkurse „Mano prisiminimų miestas“. Geriausios istorijos nugalėtojas bus apdovanotas DELFI apžvalgininko Andriaus Užkalnio knyga „Užkalnio kelionės“.

Dalyvauti konkurse ir laimėti galite savo istoriją siųsdami dviem būdais – arba spausdami pilką mygtuką žemiau arba rašydami laišką el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Miestas“.

Laimėtojas bus paskelbtas vasario 6 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)