Ar kada susidūrėte su tokiu mediku, kad po vizito galvotumėte „Ačiū Dievui, kad pas jį papuoliau“? O gal turėjote, atrodytų, neišsprendžiamą sveikatos problemą, kurią gydytojas-stebukladarys visgi išgydė? Galbūt patyrėte sunkų gimdymą ar operaciją, po kurios džiaugėtės šalia buvusiu personalu? Papasakokite mums apie tai!

Parašykite laišką apie savo patirtį, kuo išsamesnį – tuo daugiau šansų laimėti. Laiškas turėtų būti ne trumpesnis nei 100 žodžių. Pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt ir temoje nepamirškite nurodyti „Ačiū tau, gydytojau“.

Pirmų trijų vietų nugalėtojus apdovanos garsusis „Energetikas“. Pirmos vietos laimėtojo laukia 3 dienų sveikatinimo programa 2 asmenims su 5 procedūromis. Antros ir trečios vietos laimėtojai mėgausis sausu povandeniniu masažu 2 asmenims.

Nuo seno savo procedūromis garsėjantis „Energetikas“ – tai didžiausias sveikatinimo kompleksas Palangoje, esantis tik 100 metrų nuo Baltijos jūros. Šis sveikatos centras – tai lyg atskiras pušynų apsuptas sveikatos miestelis, o aplinka puikiai pritaikyta poilsiui, įrengti pasivaikščiojimo takai vinguriuojantis iki pat jūros. Ilsėdamiesi ir pasinaudoję laimėtomis procedūromis galėsite mėgautis šalia tekančios upės ir tyvuliuojančio tvenkinio gaiva.

Laiškus „Ačiū tau, gydytojau“ siųskite adresu pilieciai@delfi.lt iki balandžio 7 dienos. Sėkmės ir skubėkite dalyvauti!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją