Atostogų metu pamatome ne tik gražiausias Lietuvos ar užsienio vietas, bet ir sutinkame paslaptingus, dėmesį traukiančius nepažįstamuosius. Taip jau nutinka, kad pasidavę lengvam flirtui, užmezgame romaną, kuris gali baigtis įsimintinu vienadieniu nuotykiu arba atvirkščiai – tęstis visą gyvenimą.

Kviečiame dalyvauti atostogų romano konkurse ir laimėti prizus! Aprašykite savo vasaros nuotykį, papasakokite, kaip jis baigėsi ir kuo buvo įsimintinas.

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki rugsėjo 20 d. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojai/-os renkami/-os redakcijos ir bus skelbiami rugsėjo 25 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizas – dviems skaitytojams padovanosime: pirmos vietos nugalėtojui „Laisvalaikio dovanų“ 50 eurų čekį, o antros vietos – dviračio gertuvę ir 17.50 eurų vertės „littala“ puodelį.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)