Anądien vienas autobusas neatvažiavo, kitas 40 minučių vėlavo. O įtilpti ne visi galėjo, kai kurie liko toliau laukti šaltyje vakare. Nors 10 autobusas ir taip retai važiuoja. Kitądien į darbą pavėlavau, nes autobusas gerokai vėlavo ir nespėjau perlipti į kitą. O vakare grįžti namo po darbo nuo Santariškių iki Užupio sudėtinga. 10 autobusas toks retas, kad vakare nežinai, ar pavyks su autobusu grįžti namo.

Ar čia 50 procentų važiuojančių autobusų yra tokie? Čia pasityčiojimas iš žmonių. Dar lyg tyčia dauguma autobusų vėluoja, nors niekada prieš streiką šitaip neveluodavo ne piko metu. Ar čia tyčia norima supykdyti žmones? Ar normalu šitoks streikas žiemą, kai siaučia gripas? Ar čia norima gydytojams daugiau darbo suteikti, gydant peršalusius žmones?

Totalus pasityčiojimas iš žmonių. Gal tada nereikia vilniečio kortelės ir po Vilnių per streiką galima nemokamai važinėti? Nes tokiu tempu niekada niekas nesusitars. Gal tada tegu išvis nevažiuoja nė vienas autobusas ir bus puiku, nors žinosi, kad nėra autobuso, ir kaip kvailys nelauksi.

O su kokiais nepatogumais jūs susidūrėte? O gal priešingai – viskas net ir streiko metu einasi sklandžiai? Papasakokite ir išsakykite savo nuomonę adresu pilietis@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)