Pirmiausia, to maršo be žodžio „šeima“ kabutėse pavadinti negaliu, nes, mano nuomone, toks renginio pavadinimas buvo pasityčiojimas iš žodžio šeima. Jis buvo organizuotas tikrai ne šeimoms. Jo organizatoriai viešai ir aiškiai išsakė savo politinius ir kai kuriais atvejais net antivalstybinius tikslus. Tad tie, kurie ten ėjo ir sakė, kad „atėjau, nes šiandien „Šeimos diena“, gražus oras ir norime praleisti laiką su šeima gryname ore“ akivaizdžiai nesuprato, o gal per mažai domėjosi to renginio tikslais. Niekaip nesuprasiu, kodėl žmonės sėdi savo feisbuko ar Tik-toko burbuluose ir nesidomi, kas vyksta Lietuvoje, kieno įrankiais jie gali tapti ir šiuo atveju tapo. Taip, jūs gi prieš žiniasklaidą. Kodėl? Iš principo? Aš manau, tokie, kurie sako „aš tai neskaitau tų portalų ir nežiūriu televizoriaus“ yra tamsuoliai ir anksčiau ar vėliau, jie dėl savo nežinojimo ir nesuvokimo pridarys bėdos visai valstybei, įstoję į kokį antivalstybinį klubą, nes gi jie neskaito spaudos ir nežino, kieno jis finansuojamas. Toks nežinojimas ir nesidomėjimas įvykiais yra neatleistinas.

Antra, gerbiamas Vilniaus mere, niekaip nesuprantu, ką Jūs galvojote, kai išdavėte leidimą šiems marširuotojams. Dabar įvyko taip, kad iš visų Lietuvos pakampių suvažiavo visi antivakseriai, neigiantys koronavirusą ir suvežė į sostinę visas galimas šios infekcijos atmainas ir dar velnias žino ką. Per trečiąją koronaviruso bangą leisti tokį renginį? Jūs rimtai? Kai Vilnius prašė daugiau vakcinų, nes sostinę dega nuo koronaviruso ir čia reikia jį kuo greičiau stabdyti?

Sakysite, kad nieko blogo, juk renginys vyko lauke. Na ir kas? Ar buvo išlaikyti atstumai, dėvimos kaukės? Juk aiškiai nurodyta, kad jeigu IR LAUKE NEPAVYKSTA IŠLAIKYTI ATSTUMO, REKOMENDUOJAMA DĖVĖTI KAUKĘ. Kiek ten buvo dėvinčių kaukes?

Ir trečia: išsilavinę žmonės 21 amžiuje toleruoja įvairios orientacijos žmones. Ir nereikia dengtis, kad „mano tokios pažiūros“ ar pan. Pamačius, kiek homofobų ten buvo susirinkę, galima tik pasakyti, kad, žinote, turbūt didžioji dauguma homoseksualų yra intelektualesni ir jų šeima darnesnė jei jūsų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (275)