Esu persikrausčiusi į Kauną iš kito miesto. Jame gyvenu neseniai. Nuo to laiko, kai persikrausčiau, naujajame mieste reikėjo susirasti viską iš naujo. Nuo mėgstamos parduotuvės, restorano iki grožio salonų, kuriuose noriu lankytis.

Tiesa, dėl pastarųjų patyriau labai daug nesėkmių. Atrodo, kaip kažkoks prakeiksmas mane persekioja ir vis pataikau ne pas tuos. Kartais pradedu galvoti, kad mieste išvis nėra gerų grožio meistrų, kurie mokėtų ir sugebėtų atlikti savo darbą.

Nuėjau pas vieną grožio meistrę susitvarkyti antakius. Tai iš jos išėjau sumokėjus neblogą sumą pinigų, o atrodžiau, kaip su kaladėmis ant veido, antakiais, kurie gal buvo madingi prieš dvidešimt metų. Tuo metu pagalvojau, kad tiesiog suklydau pasirinkusi saloną ir laukiau, kol ta visa nesąmonė nuo mano veido nusiplaus.

Kitą kartą susiradau saloną, kuriame norėjau nusidažyti plaukus. Tai rezultatas vėl – nudeginti plaukai ir didelė suma pinigų. Svarbiausia, kad aklai į tokias vietas nevaikštau, pasiskaitau rekomendacijas ir komentarus, tačiau nesuvokiu, kaip tose vietose gali būti aukšti įvertinimai. Kyla įtarimas, kad tie, kurie rašo komentarus yra draugai ir giminaičiai. Arba visai nesuprantantis apie kokybę žmonės.

Kitas salonas buvo viso ko viršūnė. Vėl pagal rekomendacijas susiradau saloną, kuriame norėjau susitvarkyti nagus.

Kaip visą laiką suma nemenka, tokios grožio paslaugos tikrai kainuoja ne pigiai. Padarė meistrė man tuos nagus visai gražiai. Jau buvau apsidžiaugus, kad pagaliau pasisekė, bet... po dienos man tie nagai nubyrėjo. Po dienos! O turi jie laikyti kelias savaites. Ir mane patikino, kad taip ir bus.

Neiškentus tokios baisios kokybės, per programėlę parašiau atsiliepimą, kad esu nepatenkinta atliktomis paslaugomis, kad atliktas darbas nėra kokybiškas ir esu nusivylusi. Mane tiesiog pykdo, kaip galima taip neatsakingai elgtis ir dar už tai naglai imti pinigus.

Tai vietoj to, kad manęs kas nors atsiprašytų ar bent pabandytų ištaisyti savo padarytą broką, juk visko būna gal meistrei nesėkminga diena, mane ta manikiūro „meistrė“ pradėjo terorizuoti, kad išimčiau neigiamą atsiliepimą.

Aišku, aš nesakau, kad čia tik su Kaunu susiję, tikrai ne, bet čia gal apie tai, ką reiškia, kai moterys eina pas nežinomas meistres.

Mano paieškos dar vis tęsiasi, tikiuosi surasti sau tinkamus profesionalus, o ne šarlatanus, kurie save pristatinėja „didžiais meistrais“, kurių darbo rezultatai aukšto lygio neprimena.

Gal mano istorija bus įspėjimas kitoms moterims, kurios ieško gerų grožio meistrų ir susigundo jų skelbimais ir gražiomis nuotraukomis bei komentarais. Dažnai praktika rodo, kad kuo daugiau reklamos, tuo prasčiau atliekamas darbas. O visgi norisi kokybės, mokame pinigus už ją.

Savo istorijas ir pasakojimus siųskite pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)