Nebegaliu tylėti. Šiandien vyko išsipildymo akcija – taip skaudu žiūrėti. Atrodo, širdis plyš... Žmonės aukoja pinigėlius, kad padėtų vaikučiams.

Vieni siunčia trumpąsias SMS žinutes, kiti ieško asmeninių kontaktų, kad galėtų prisidėti. Gerumui ribų nėra!

Bet tuo pat metu matome savivaldybių lenktynes, kurios gražiau pasipuoš ir pasipuikuos kalėdinei šventei. Žiniasklaida skelbia balsavimus, kuri eglutė gražesnė. Kam šita pompastika? Ir vaidybos prieš kažką?

Šitai pompastikai, kuri yra perdėta 300 proc., reikia daug lėšų. Ir ne paslaptis, kad dalį jų dengia mokesčių mokėtojai. Išleidžiami dešimtimis tūkstančių!

Ir tai normalu! O gal geriau visos šitos savivaldybės vietoj šitų „marazmų“ padalintų pinigus vaikučiams, kuriems rengiamos išsipildymo akcijos?

Nes prieš kameras visi tokie gailestingi, kol nereikia tiesiogiai paaukoti ir padėti. Net ligonių kasos kai kurių medicininių išlaidų neapmoka! O čia svarbiausi dalykai – eglutės lenktynės.

Ar mūsų šalyje be eglučių ir dar begalės nereikšmingų dalykų daugiau niekas nerūpi?

Nejau svarbiau pasipuikuoti mėnesį nei gelbėti vaikus?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)