Pirmas vakaro pasirodymas man patiko labiausiai. Dainavo atlikėjas Mario Junes. Ir patrauklus išoriškai, ir fantastiškai graži, užkabinanti daina. Tikrai manau būtų buvęs idealus pasirinkimas. Gal kitąmet!

Iš moterų man labiausiai patiko Paulina Paukštaitytė. Jaunutė, o kokia energija! Ir sceninis vaizdas puikus, ir balsas galingas, buvo malonu stebėti pasirodymą. Toks pasirodymas, kurį malonu ne tik girdėti, bet ir matyti. Manau, jeigu būtų skirta daugiau biudžeto, būtų tikrai įspūdingas pasirodymas.

Atranką laimėjusi Monika Linkytė man patinka, kaip dainininkė, jos balsas gražus ir dainos įdomios. Manau, „Eurovizijoje“ pasirodys gerai. Ypač patiko jos kostiumas. Bet su tuo pasirodymu yra vienas momentas – daina labai graži klausyti, pavyzdžiui, per radiją, bet pasirodymas neįdomus stebėti vizualiai. Gal tas dar pasikeis iki kelionės į didžiąją „Euroviziją“.

Vienas nuvylusių dalykų, be abejo, buvo komentarai viešojoje erdvėje. Puiki atlikėja Rūta Mur surengė fantastišką pasirodymą, kurį palydėjo šlykštus dainininko Kąstyčio Kerbedžio komentaras socialiniuose tinkluose. Jis kažką parašė apie merginos svorį, labai netaktiškai, ten buvo grynos patyčios. Paskui savo komentarą ištrynė, bet vis tiek pasibaisėjau ir nusivyliau: toks atlikėjas, o tokios gyvatės pilasi iš burnos...

Tikiuosi, mūsų atstovei „Eurovizijoje“ pasiseks gerai ir dar labai tikiuosi, kad kitais metais vėl dalyvaus tiek Mario Junes, tiek Paulina Paukštaitytė. Palaikysiu juos ir kitąmet!

O ką jūs manote apie „Euroviziją“? Pasidalinkite savo komentarais ir nuomonėmis su portalo skaitytojais, adresu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)