Pernai Naujųjų visai nelaukiau. Nebuvo nuotaikos nei kur nors eiti, nei su kuo nors susitikti. Mano vyras buvo komandiruotėje, todėl namuose likau viena. Man labai nepatiko, kad jis mane taip paliko. Jaučiausi įskaudinta. Jis jau ilgą laiką nerodė man dėmesio, bet kad paliko per šventes negalėjau atleisti.

Draugės įkalbėjo nuvažiuoti į miestą ir užsukti į kelis barus, sutikti Naujuosius ir grįžti namo. Jokių didelių planų nebuvo, turėjo būti ramus vakaras su draugėmis. Bet, oi kaip aš klydau.

Atsimenu, kad greitai susiruošiau. Susisukau kuoduką, įsisegiau perlų auskarus, pasidažiau, apsirengiau labiausiai šventiškai atrodantį drabužį spintoje – blizgančią juodą suknelę su iškirpte nugaroje. Galvojau, pasidarysime kelias nuotraukas su draugėmis, vėliau jas parodysiu grįžusiam vyrui, tegul žino, kad nesėdžiu namie.

Mieste užsukome į vieną barą, tada kitą. Gėrėm kokteilius ir plepėjom. Garsiai grojo muzika. Tą vakarą buvo daug žmonių. Dvyliktą valandą su draugėmis sudaužėme taurėmis ir sutikome Naujuosius.

Baras Shutterstock

Staiga aš pajaučiau, kad kažkieno ranka slysta man per nuogą nugarą. Atsisukau – ten stovėjo Jis. Nepažįstamas vyras tamsiais plaukais, barzdele ir kerinčia šypsena. Man pakirto kojas. Nežinau net kaip, bet mes atsidūrėme šokių aikštelėje. Aš negalėjau atitraukti akių nuo jo veido. Jis buvo tikras mano vyro idealas, kaip iš žurnalo viršelio. Apie tokius galima tik svajoti.

Nežinau, ar jo kvepalai, ar ta šelmiška šypsena, ar kokteiliai, o gal viskas kartu man visiškai apsuko galvą. Kai jis ėmė glostyti mano nuogą nugarą, nebegalėjau susilaikyti ir mes pradėjome bučiuotis. Nors bandžiau sau priminti, kad esu ištekėjusi moteris, man visiškai aptemo protas.

Galiausiai mes atsidūrėme jo viešbučio kambaryje. Mano suknelė buvo nutraukta vos įėjus į kambarį, ten pat liko mėtytis ir bateliai, kažkur nuskriejo kuodą dar prilaikę segtukai. Savo stipriomis rankomis jis glamonėjo mano kūną, taršė plaukus ir aistringai bučiavo, kol aš nebegalėjau daugiau tverti. Staiga jis suėmė mane už plaukų ir nusivedė į vonios kambarį. Mes jau buvome visiškai nuogi. Jis paleido bėgti vandenį, įsitraukė mane į dušą, apsuko iš nugaros ir aš ištirpau ekstazėje.

Tada mes grįžome į lovą ir viską pakartojome dar kartą. Man virpėjo kojos.

Aistra Shutterstock

Kai pramerkiau akis jau buvo rytas. Mes buvome lovoje. Jis dar miegojo. Mano telefone buvo daugybė praleistų draugių skambučių ir žinučių: kur dingai? Man pasidarė gėda dėl praėjusios nakties, supanikavau, todėl greitai apsirengiau ir dingau.

Iki šios dienos šito gailiuosi. Net nespėjome apsikeisti kontaktais. Daugiau niekada jo taip ir nemačiau. Vyrui niekada to taip ir nepasakiau, nėra prasmės, o draugėm tiesiog pamelavau, kad bare pasidarė bloga ir išvažiavau taksi namo.

Žinau, kad tai buvo geriausia naktis mano gyvenime. Gailiuosi tik vieno, kad pabėgau iš viešbučio nieko nepasakiusi ir mes jau niekada nebesusitiksim. Nors, turiu pripažinti, kad kiekvieną kartą kai einu į tą barą slapta laukiu, kad jis vėl man perbrauktų ranka per nugarą ir mes vėl pasinertume į nepaprastai aistringą nuotykį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)