Tikrai ne. Dėl šios priežasties toliau pateikiamas trumpas vyriškų savybių sąrašas. Jis tikrai ne baigtinis, bet bent jau informacijos pradžia: kokios savybės vyruose traukia moteris ir koks vyras gali užkariauti savo svajonių moters širdį.

1. Konkretumas.

Labai vyriškas bruožas, kuris tiesiog būtinas kiekvienam vyrui. Kaip yra pasakęs amžinatilsį V. Šapranauskas: „Neapsisprendęs vyras blogiau už pasileidusią moterį.“ Būtent šis bruožas pabrėžia vyro vyriškumą, tvirtumą ir gebėjimą priimti sprendimus nesiblaškant. Su tokiu vyru moteris visada jausis saugi.

2. Ryžtingumas.

Būtent, ryžtas: užkariauti savo moterį, pabučiuoti, pakviesti į pasimatymą. Šis bruožas moterims yra svarbus. Nes nepaisant lygių teisių visi rimti santykių pasiūlymai būna dažniausiai iš vyro pusės. Moterys visada tikisi iš vyro ryžtingumo santykiuose, nes tik taip žino, kad jis nori ateities kartu.

3. Atsakomybė.

O šį bruožą sutelpa viskas. Moteriai svarbu saugumas, o jei vyras atsakingas už savo žodžius ir veiksmus, moteris su juo jausis galinti pasitikėti.

4. Palaikymas.

Palaikantis vyras moteriai suteikia sparnus. Šalia tokio vyro moteris žydi, dar labiau pasitiki savimi ir vaikšto pakelta galva.

5. Rūpestingumas.

Santykiuose be rūpesčio vienas kitam ar rūpesčio vaikais nevyksta niekas. Jis yra labai svarbus, ir vyrai, kurie rūpestingi ir moterimis bei šeima rūpinasi, traukia kaip magnetas. Ypač vertinamas vyro rūpestis sekse. Kai vyras pasirūpina savo partnere, kad jai taip pat būtų gera ir malonu, tai svarbu.

6. Mokėjimas kalbėtis ir girdėti.

Kalbėjimas moterims yra panašiai kaip kvėpavimas. Moteris per dieną ištaria kelis tūkstančių žodžių. Mums svarbu, kad vyras šalia norėtų ir mokėtų su mumis kalbėtis, spręsti įvairias problemas. Juk moteris myli ausimis. Ne mažiau svarbi savybė ir vyrų mokėjimas išklausyti. Bukas linksėjimas galva, kai moteris kalba, kas jai svarbu, dar nė vienos nepadarė patenkintos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)