Vyras pasakojo į prekybos centrą „Ermitažas“ užsukęs nusipirkti kelių remontui reikalingų prekių. Vis dėlto, einant prie kasų jo vaikas panoro vieno iš netoliese sukrautų žaislų, kuriems buvo taikoma 40 proc. akcija kaip „Smėlio dėžių ir žaislų“ kategorijos prekėms.

„Pamąsčiau, kad (…) ne per seniausiai įrengėme vaikui smėlio dėžę, tad gal ir nebūtinas pirkinys, bet su 40 proc. nuolaida gal atitinka savo tikrą vertę ir bent trumpam pradžiugins vaiką“, – pasakojo skaitytojas.

Iš sudėtų žaislų vaikas išsirinko 8,68 euro kainuojantį sunkvežimį.

„Kasoje šį žaislą nuskanavo pirmiausiai, tad iškart atkreipiau dėmesį, kad nepritaikyta man priklausanti nuolaida – 3,47 euro (tiek kaina turėjusi būti mažesnė – DELFI), žaislas vis dar kainavo 8,68 euro. Paklausus kasininkės kodėl, ji paaiškino, kad šis žaislas turbūt nepriklauso smėlio žaislų grupei, dėl to nėra nuolaidos“, – rašė pirkėjas, kuriam pasirodė, kad jo įsigytas žaislas skirtas būtent smėlio dėžei. Jis sakė nutaręs netrukdyti kasininkės ir žaislą vis tiek įsigijęs, vėliau tą pačią informaciją dėl nepritaikytos nuolaidos, jo teigimu, nurodė ir kita darbuotoja, pasiūliusi jam rašyti pretenziją, jei pirkėjas turi priekaištų.

DELFI nusiskundimą parašęs skaitytojas taip pat pastebėjo, kad ir taikomos akcijos pavadinimas gali būti suprantamas dviprasmiškai – nežinia, ar nuolaida taikoma smėlio dėžėms ir smėlio žaislams, ar smėlio dėžėms ir visiems parduodamiems žaislams.

„Vis dar manau, kad tai (jo įsigyta prekė – DELFI) yra žaislas, ir net gi smėlio žaislas, o jei ne, tai jis padėtas būtent taip, kad aš neatkreipčiau dėmesio kasoje ir sumokėčiau pilną kainą“, – piktinosi jis, patikslinęs, kad prekei buvo pritaikyta tik standartiškai jam priklausanti 1,01 euro nuolaida.

DELFI susisiekė su „Ermitažo“ Pardavimų ir rinkodaros skyriaus direktore Irena Tėveliene, kuri atsiprašė ir nurodė, kad skaitytojo aprašytu atveju iš tiesų įsivėlė klaida.

„Apgailestaujame dėl įvykusio nesusipratimo. Susidariusi situacija dėl nepritaikytos nuolaidos yra klaida. 40 procentų nuolaida pirkėjo įsigytai prekei turėjo būti taikoma. Ši akcija yra taikoma smėlio dėžėms ir žaislams, čiuožykloms bei vandens šautuvams, – nurodė „Ermitažo“ atstovė. – Norėtume padėkoti mūsų pirkėjui už jo akylumą, kad padėjo mums operatyviai ištaisyti klaidą, atsiprašyti ir pakviesti atvykti į „Ermitažo“ parduotuvę info skyrių atsiimti pinigus už nepritaikytą nuolaidą.“

Ji nurodė, kad parduotuvės darbuotojos apie šį atvejį buvo informuotos.

I. Tevelienė paaiškino, kad minėtu atveju akcija taikoma būtent smėlio dėžėms ir smėlio žaislams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)