- Kiek metų jau „draugaujate“ su muzika?

- Su muzika draugauju visą gyvenimą. Tėvai pasakojo, kad tik išmokęs kalbėti, iškart mėginau dainuoti. Pasirodo, kad pirmoji mėgiamiausia daina buvo tuo metu populiarumo viršūnėje karaliavusi Bryan'o Adams'o „Please forgive me“, kuriai suskambus per radiją aš vis mėgindavau atkartoti žodžius ir melodiją. Paskui pradėjau lankyti Telšių miesto popchorą, kuriame užsibuvau neilgai, nes teko rinktis tarp sporto ir muzikos.

Pasirinkau krepšinį, tačiau muzikos niekada neapleidau. Dainuodavau įvairiuose mokyklos, miesto renginiuose, keletą kartų išbandžiau save ir „Dainų dainelėje“. Niekad nelankiau jokios muzikos mokyklos, todėl draugavau su muzika labiau kaip mėgėjas.

- Ar muzikuojate kokiu nors instrumentu?

- Groju gitara. Kaip tik prieš keletą mėnesių senolę gitarą pakeičiau nauja.

- Kas paskatino ateiti į „X faktorių“?

- Visą gyvenimą norėjau sudalyvauti kokiame nors projekte, susijusiame su muzika, tačiau kažkokia vidinė baimė pristabdydavo mane. Nuo tada, kai buvo pirmieji laidos „Lietuvos talentai“ metai, visi aplinkiniai ragino sudalyvauti, tačiau vis nepavykdavo ten atsidurti. Pagaliau, praleidęs dar vienus metus nedalyvavimo „X Faktoriaus“ pirmajame sezone, gavau didelį draugų spyrį, gavau didelį vidinį spyrį, todėl pagaliau aš čia.

- Ar džiaugiesi jog esi Rūtos komandoje, kokia ji kaip mokytoja?

- Tiesą pasakius, nelabai tikėjausi papulti į Rūtos komandą. Patekę į Rūtos komandą mes ganėtinai apsidžiaugėm, nes vis dėlto ji - vienintelė moteris tarp projekto teisėjų. Galvojom, kad ji bus švelni, gera ir panašiai, bet ji labiau yra reikli, ganėtinai griežta, tačiau dažnai ir besišypsanti bei pokštais mėgstanti leptelti mokytoja.

- Beje, ar jau baigei visus mokslus? O gal dar mokaisi?

- Vis dar esu trečio kurso studentas Mykolo Romerio universitete. Mokausi finansų ekonomiką.

- Ką projekte laikote didžiausiu savo konkurentu, o kurį atlikėją palaikote?

- Konkurentai esame visi likę 11 dalyvių. Nors, tiksliau tariant, labiau pavadinčiau juos kolegomis, kai kuriuos jau galiu laikyti ir draugais. Mes visi esame lyg viena šeima (bent jau taip atrodo), visi vieni kitus palaikome, pasakome, kas ne taip, kai viskas yra gerai – pagiriame. Tikiuosi, toji sveika konkurencija, tas draugiškumas išliks viso projekto metu.

- Ar tenka sulaukti daug merginų dėmesio?

- Negaliu skųstis merginų dėmesiu. Po pirmųjų „X Faktoriaus“ laidų, kai įlindau į televizijos ekranus, dėmesys tikrai išaugo. Labiausiai dėmesys jaučiamas socialiniuose puslapiuose, kur sulaukiu įvairių žinučių ir pasiūlymų. Viešumoje dėmesys taip pat jaučiamas, tačiau pastaruoju metu dėl laiko stokos mažai lankausi viešose vietose, todėl per daug išskirti kokio nors įvykio negaliu.