Meilei amžius nesvarbus, tiesa? Ir išvaizda. Ir socialinis sluoksnis... Dabar, žvelgdama atgal, tematau tave kaip sūnų, ruošiamą gyvenimui... Juk buvai studentas. Negalėjai sau leisti nieko, tik man – mokėti už tavo sąskaitas...

Susipažinome internete, kuriame galime leisti sau būti atviri... Vienintelio dalyko, kurio nesuprantu, tai kodėl iškart nepasakei, ko ieškai?.. Kodėl visada kalbėjai apie šeimą, jei galvojai tik apie laisvalaikį?

Galbūt tai yra tik pagyvenusios moters godos... Juk pabaigoje leidai suprasti, kad pinigai buvo geriausia mano savybė. Atrodytų, finansais paremti jauno ir vyresnio santykiai yra šiuolaikinė norma, ir vis dėlto, tikėjau saldžiais tavo žodžiais.

Na, bet juk dabar pasukome skirtingais keliais ir abu galime būti laimingi, tiesa? Net jei ir vieno mūsų širdis liko sudaužyta... Prieš išsiskirdami pasakėme vienas kitam tiek nuodingų žodžių...

Manau, šis laiškas yra vienintelė galimybė išsakyti tą jausmą – nelogišką, nesavanaudišką, atstumtą meilę... Mielasis, visi mano Tau ištarti žodžiai buvo tiesa (net jei paskutinio pykčio minutę juos paneigiau). Esi protingas, moki puikiai asistuoti moteriai. Gaila, kad ne iš altruistiškų paskatų...

Linkiu tau visko kas geriausia, visko, ko neturėjai... Nes būtent tokia yra brandi meilė. Viliuosi, kad kada nors pajusi ir tokią.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Po skyrybų dažnai taip daug lieka nepasakyta... Slapti prisipažinimai, kuriems nebeliko laiko, neišlietos nuoskaudos, kurioms nepakako drąsos ar paprasčiausias „myliu“. Sakoma, kad kartais lengviau parašyti, nei pasakyti, todėl kviečiame jus – pasidalykite laišku, kurį norėtumėte išsiųsti (bet nedrįstate) artimam žmogui...

Ką pasakytumėte, prisipažintumėte ar ko paprašytumėte? Ką norėtumėte priminti ir atskleisti? Šis laiškas – be vardų ar pavardžių. Jis – kaip simbolis, kad pasibaigus santykiams, nebūtinai pasibaigia meilė, kaip ir niekur nedingsta skausmas.

Kviečiame savo laišku paskatinti kitus nelaikyti jausmų savyje, nedelsti per ilgai ir išdrįsti pasakyti tai, ką jaučia.

Trijų laiškų autoriams padovanosime R. Zemkausko knygą „Bus geriau“ su autoriaus ir V. Landsbergio parašais !

Laimėti galite savo istoriją siųsdami dviem būdais – arba spausdami pilką mygtuką čia arba rašydami laišką el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Laiškas“ Jūsų anonimiškumą garantuojame.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)