„Delfi“ sulaukė vilnietės laiško. Jame ji pasakojo dirbanti populiariame prekybos centre. Skaitytoja teigė, kad parduotuvė taupo darbuotojų sąskaita.

„Rašau apie „nuostabų“ darbdavį „Rimi“ parduotuvėje, Vilniuje. Parduotuvės pozicija tokia, kad kaip aukštesnės kultūros įmonė ji vertina savo darbuotojus. Tačiau šiuo metu dirbti parduotuvėje darosi nebeįmanoma.

Oro temperatūra patalpose – 15 laipsnių, o pačioje parduotuvėje – 16,3 laipsnio. Nekalbant jau apie tai, kad ir klientai kiekvienas skundžiasi, jog parduotuvėje labai vėsu. Blogiausia yra mums, darbuotojams, kurie tikrai šiuo metu išgyveno daug permainų, prisitaikymą prie „Covid-19“ pandemijos tvarkos ir atgal, ir panašiai. Šiuo metu mes privalome dirbti su būtent parduotuvės rūbais, kurie tikrai nėra pritaikyti tokiai temperatūrai. Bandėme kalbėtis su vadove, tačiau į mūsų skundus nebuvo sureaguota“, – pasakojo vilnietė.

„Rimi“ viešųjų ryšių atstovė Gabrielė Šerėnienė dėkojo už suteiktą informaciją ir teigė, kad buvo tuoj pat sureaguota į situaciją.

„Siekiame laikytis higienos normose nustatytų reikalavimų, apibrėžiančių reikalingas saugias darbo sąlygas, taip pat ir temperatūrą darbo vietoje. Vilniuje esančiame pastate, kuriame įsikūrusi „Rimi“ ir daugelis kitų parduotuvių, kilus šildymo sistemos techniniams nesklandumams juos stengiamės ištaisyti. Reaguodami į situaciją ėmėmės papildomų veiksmų, kad darbuotojo laiške minimi aspektai būtų išspręsti.

Techniniai gedimai, dėl kurių susidarė aprašoma situacija, šiai dienai jau yra pašalinti, ieškoma ilgalaikių sprendimų. Tiesa, tam tikrą specifiką turi darbo pobūdis tarnybinėse patalpose esančioje rampoje, kurioje praktiškai nuolat atviri prekių pristatymui reikalingi vartai, tad tiesiog nėra galimų techninių sprendimų šaltesniu metu išvengti žemesnės temperatūros. Esame dėkingi už visus atsiliepimus ir dar kartą norėtume patikinti, kad reaguojame, situaciją taisome, ieškome ilgalaikių sprendimų“, – sakė G. Šerėnienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)