Namo kiemą Vilniuje saugančius dramblį ir dinozaurą DELFI skaitytojas su šeima pastatė šį ir praėjusį savaitgalį. Jis pasakojo, kad vieną sniego gyvūną sukurti užtrunka nuo 40 min. iki 1 valandos – tiesa, tuomet padėti turi visa šeima.

„Dramblį praėjusį savaitgalį pastatėme, nes pagalvojome, kad ant keturių kojų jis ilgai išstovės kieme, o dinozauras atsirado šį savaitgalį, nes mano atžala dabar labai susidomėjusi enciklopedija apie šiuos gyvūnus“, – paklaustas, kodėl iš sniego „gimė“ būtent šie gyvūnai, pasakojo DELFI skaitytojas.

Jis sakė, kad sniego skulptūros kieme įdomios ir jo kaimynams – šie šalia jų darosi asmenukes. Deja, ši pramoga greitai baigsis – skaitytojas baiminosi, kad jau pirmadienio vakarą kiemą puošiančių gyvūnų nebeliks – jie ištirps.

Ir jūs pastatėte sniego skulptūrą savo kieme? Pasidalinkite nuotrauka pilieciai@delfi.lt!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)