Tiesa, koliaže Londono eglė įamžinta dieną, tad jos papuošimų nesimato, o Vilniaus – vakare, su šviečiančiomis lemputėmis.

I. Kazakevičiūtės nuotraukas pasidalino daugiau nei 600 žmonių, kuriuos prajuokino nuotraukų koliažas. Žmonės džiaugėsi lietuvių kūrybingumu ir šaipėsi iš Londono Trafalgaro aikštėje pastatytos eglės. Ją įamžinusi lietuvaitė Indrė taip pat prisipažino, kad ši eglė jai atrodo liūdnai.

„Nors Londone gyvenu 13 metų, bet tikrai kilo pasididžiavimas matant tokią gražią Vilniaus eglę, kad ir iš nuotraukos“, – rašė ji.

Christmas tree in Vilnius vs Christmas tree in London Trafalgar Square. Comments welcomePosted by Indrė Kazakevičiūtė on Saturday, December 5, 2015

Londono Trafalgaro aikštėje stovinti eglė – Norvegijos dovana. Šios šalies žmonės, siekiant atsidėkoti už paramą Norvegijai Antrajame pasauliniame kare, Londonui eglę dovanoja nuo 1947 m.

Nufotografavote įdomią kalėdinę eglutę? O gal pastebėjote netikėtų, įvairių minčių keliančių kalėdinių papuošimų? Pasidalinkite nuotraukomis su DELFI el.p. pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (488)