Susitikusių J. Bieberio gerbėjų būrys nuo Katedros pajudėjo Gedimino prospektu, kur triukšminga eisena stebino praeivius. Kai kurie jų buvo nusiteikę ne itin draugiškai ir žygiuojančius gerbėjus apmėtė šiukšlėmis ir kiaušiniais.

Tokie stulbinančios sėkmės sulaukusio septyniolikmečio paradai populiarūs visame pasaulyje ir vadinami „Bieberio manija“. Milijonai gerbėjų seka kiekvieną dainininko žingsnį, domini ne tik jo muzikine karjera, bet ir asmeniniu gyvenimu. Apie jį kuriami filmai ir rašomos knygos.

Viena jų neseniai buvo išleista ir lietuvių kalba – pirmoji oficiali jaunojo dainininko gyvenimo istorija „100% oficialu. Pirmas žingsnis į amžinybę: mano istorija“. Tai atvira populiariojo paauglių numylėtinio išpažintis apie jo kelią į sėkmę ir pirmuosius žingsnius muzikos pasaulyje.

J. Bieberis teigia, kad ši knyga yra padėka jo fanams: „Kadaise aš pats buvau toks – vienas iš milijono. Niekada nepamiršiu, kad mano svajonė išsipildė tik gerbėjų dėka, todėl noriu jiems papasakoti savo istoriją.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)