„Kai pirmąkart pamačiau, pagalvojau, kad man vaidenasi, nes vaizdas matėsi iš labai toli“, – pasakojo moteris, danguje pastebėjusi į Jėzaus Kristaus portretą panašų atvaizdą. Kaip sužinojo vėliau, šis buvo patalpintas ant į dangų iškelto aitvaro, prie kurio buvo prikabintas jį apšviečiantis galingas prožektorius. Dėl šios priežasties atvaizdas ant aitvaro tamsiame danguje matėsi iš tolo.

Vilnietė sakė pastebėjusi, kad aitvarą iškėlė vaikinas su draugu. Tiesa, koks buvo šio veiksmo tikslas, ji nepaklaususi.

Feisbuke buvo pasidalijusių ir vaizdo įrašu, kaip atrodė netikėtas vaizdas danguje.

DELFI kreipėsi į Vilniaus arkivyskupijos kuriją, kurios atstovė Živilė Šeporaitytė tikino aitvaro nemačiusi bei žinių apie jį neturinti. Informacijos apie aitvarą negalėjo suteikti ir policija – pranešimų apie jį gauta nebuvo.

Pasirodžius straipsniui, DELFI skaitytoja Irma pranešė, kad tokį pat aitvarą kaip Vilniuje ji sekmadienį matė Kaune prie pilies, upių santakoje.

Žinančius, kas ir kodėl sugalvojo virš Katedros aikštės iškelti šį aitvarą, kviečiame atsiliepti el.paštu pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)