Ar galite atspėti, kuriame mieste stovi nuotraukoje esanti eglė? Teisingą atsakymą sužinote pasirinkę vieną iš miestų!

Kaip pasakojo ją nufotografavusi skaitytoja, moterį žaliaskarė nustebino: jos manymu, vienoje Europos sostinėje stovinčiai eglei miestiečiai skyrė mažokai dėmesio. Lietuvę, kuri tikino, kad tai pagrindinė miesto žaliaskarė, stebino papuošimų kuklumas – ji atkreipė dėmesį, kad norvegai į kalėdines puošmenas žiūri kur kas paprasčiau.

DELFI primena, kad tai ne pirmas skaitytojų nusistebėjimas Norvegijoje stovinčiomis eglėmis. DELFI puslapyje feisbuke skaitytojas Aurelijus atkreipė dėmesį į Norvegijoje esančiame Tromso mieste esančią eglutę. Vyrą nustebino puošmenų kuklumas.

„Niekaip nesuprantu, kodėl jie negali pasipuošti kaip žmonės. Eglutę atskraidina su malūnsparniu, būna „įžiebimo šventė“, o ant eglutės – tik paprastos lemputės“, – stebėjosi Aurelijus. Pastebėjote pamirštą eglutę, jaudinatės, kad jūsų mieste ar miestelyje nejuntama kalėdinė nuotaika?

Kviečiame dalytis nuotraukomis ir kartu atkreipti dėmesį, kad gyventojai ir miesto vadovai nepamirštų tinkamai pasiruošti svarbiausiai žiemos šventei! Nuotraukas su aprašais galite siųsti el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Eglė“ arba spausdami pilką mygtuką čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)