Į DELFI kreipęsis skaitytojas pasakojo, jog šiuo metu gyvena užsienyje, tad bene svarbiausią gyvenimo šventę daugiausiai organizavo internetu. „Vasara, kaip daugumai įprasta, - vestuvių metas. Šį metų laiką savo vestuvėms pasirinkome ir mes, tikėdamiesi nuostabios šventės, kurią pradėjome organizuoti prieš gerą pusmetį. Neplanavome didelių vestuvių, norėjome atšvęsti artimiausių šeimos narių rate. Kadangi patys gyvename užsienyje, vestuvių organizavimas daugiausiai vyko internetu. Tokiu būdu ieškojome muzikantų, fotografo, transporto priemonės, vietos, kur švęsime ir t.t.“, - laiške rašė jis.

Pavasarį grįžę į Lietuvą, būsimi sutuoktiniai pradėjo ieškoti šventei tinkamų muzikantų. „Kadangi iki mūsų šventės buvo likę 4 mėnesiai, dauguma muzikantų jau buvo užimti. O mes ieškojome tokių muzikantų, kurie galėtų ne tik pagroti, bet ir vesti šventinį vakarą, jiems planavome mokėti iki 2000 litų. Tokius muzikantus mes radome Marijampolėje“, - pasakojo Tomas.

Vestuvėms jis su būsima žmona pasirinko grupę „Antikvaras“. Tomas pasakojo, kad muzikantai jam pasirodė tinkami šventei. „Su vienu mes buvome susitikę pas jį namuose. Vaikinas buvo labai mandagus, parodė mums vestuvių video, kuriose jis grojo. Susitarėme, kad jie mūsų vestuvėse gros“, - teigė Tomas.

Sumokėję grupei avansą, sutuoktiniai laukė jos vestuvėse, tačiau šie nepasirodė. „Muzikantai turėjo jau nuo 18 val. laukti svečių ir mūsų atvykimo“, - sakė Tomas. Jaunavedžiai pamėgino susisiekti su neatvykusiais muzikantais, tačiau to padaryti nepavyko. Tiesa, jau po šventės, kitą savaitę, prisiskambinti grupės vadovui buvo pavykę, bet vėliau, pasak DELFI skaitytojo, jis vėl nekėlė ragelio, teigė Tomas antradienį, rugpjūčio 27 d.

Pati grupė „Antikvaras“ DELFI pateikė kiek kitokią versiją. Portalas susisiekė su grupės nariu Karoliu, kuris po vieno iš pokalbio su vestuvių šventės organizatoriais teigė nesupratęs, kad grupė vis tik turi pasirodyti renginyje.

„Mes turėjome groti su kolega. Patys jaunieji, kaip aš suprantu, dirba Vokietijoje. Jie man buvo palikę savo vokišką numerį ir sakė, kad kai grįš iš Vokietijos, paskambins dėl vestuvių ir papasakos aiškiau. Nesulaukiau iš jų skambučio ir paskambinau ketvirtadienį jiems į vokišką numerį, pakalbėjom apie vestuves. Pirmas dalykas, ką jie sakė, kad jie turi kažkokių problemų (...). Sakau, tai čia reikės groti, nereikės? Sako, nežinom, problemų turim. Taip konkrečiai nieko ir nešnekėjom. Jiems atrodė, kad čia viskas turi būti gerai, sutarta“, - pasakojo Karolis, teigęs, kad pats nesuprato, jog tikrai sutarė groti šventėje. Jis balso pranešimą apie tai, ar pasirodys vestuvėse, gavo vestuvių šventės vakarą, šeštadienį.

Muzikantas tikino, kad kalbėjo su vestuvių organizatoriais ir sutarė, kad avansą grąžins rugsėjo 1 d. „Man pačiam labai nesmagu kaip žmogui, nesu aferistas, mes grojam septynerius metus ir jokių problemų nebuvo“, - teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)