Geležinkelininkų žiemos šventė prasidėjo žvejų varžybomis. Vos pradėjus švisti ant Arimaičių ežero ledo lipo dešimtys žvejojančių geležinkelininkų. Į komandas pasiskirstę vyrai ir moterys, išklausę varžybų taisykles, netruko pasidalinti į grupeles ir pasklisti po ežerą. Ledu aidėjo žvejybinių grąžtų garsai ir garsios ovacijos, pagavus pirmąjį laimikį.

Žvejų varžybos truko iki dvyliktos valandos ir visi geležinkelininkai, nešini laimikiu, patraukė į krantą. Čia jų jau laukė svarstyklėmis apsiginklavę teisėjai, kurių pareiga buvo pasverti kiekvienos komandos narių bendrą laimikį ir išaiškinti geriausius žvejus. Pirmąją vietą ir vertingas, tikriems žvejams praversiančias dovanas, iškovojo Radviliškio elektros tinklų baro komanda. Jie prigaudė 4,87 kilogramo žuvies.

Antri liko Pastatų ūkio komandos žvejai, nugalėtojams nusileidę 0,7 kilogramo. Trečioji vieta atiteko Neardomų bandymų cecho komandai, kurie į krantą parsinešė bendrą, 3,97 kilogramo sveriantį laimikį. Taip pat buvo apdovanotas ir didžiausią žuvį pagavęs žvejys. Juo tapo Neardomų bandymų cecho komandos narys. Vyriškio pagautas ešerys svėrė 270 gramų. Moterų gretose didžiausią žuvį pagavo Darbų saugos skyriaus inžinierė Vykinta Budrytė.

Po žvejų varžybų ir apdovanojimų ceremonijos geležinkelininkai susibūrė prie laužo, vaišinosi jau paruošta šventine žuviene ir karšta arbata. Vėliau organizatoriai dalyvius pakvietė pasivaržyti ir ledo ritulio aikštelėje. Šventės kulminacija tapo žiemą simbolizuojančios lėlės deginimas ant laužo.