„Nežinia, kokia tikimybė, kad tai gali pasikartoti, bet galbūt visuomenei bus naudinga žinoti, kad „Rokiškio pieno“ „Naminės pusriebės varškės“ 500 gr. pakuotėje buvo rastas už nagą didesnis metalo gabaliukas labai aštriomis briaunomis. Nuplovus, pasirodė panašiausias į nerudijantį plieną“, - rašo Milda.

Panašaus skundo sulaukia pirmą kartą

Tuo metu „Rokiškio pieno“ direktorius Dalius Trumpa DELFI patikino, kad šioje įmonėje visa produkcija gaminama laikantis aukščiausių geros gamybos praktikos reikalavimų, o panašaus skundo sulaukia pirmą kartą.

„Mes pirmą kartą gauname tokią pretenziją dėl metalo gabaliuko varškėje. Negaliu kategoriškai neigti, kad jis negalėjo patekti gamybos metu. Tam mes turime turėti daugiau informacijos. Kaip minimum varškės pakelio pakuotę, kad galėtume nustatyti, kokiu konkrečiu momentu buvo pagamintas šis pakelis, patikrinti ar gamybos metu nebuvo kokių sutrikimų. Taip pat mums labai padėtų metalo gabaliukas, kad būtų galima išanalizuoti, iš kur jis galėjo patekti“, - sako jis.

Pasak D. Trumpos, „Rokiškio pieno“ gaminami produktai yra visiškai saugūs, o sistemos efektyvumą nuolat stebi Maisto ir veterinarijos specialistai.

„Taip pat mus periodiškai tikrina tarptautinė sertifikavimo agentūra BUREAU VERITAS. Šiuo atveju mes supažindinome atsakingus darbuotojus su jūsų žinute ir pareikalavome papildomo budrumo“, - teigė D. Trumpa.

Dėkojame DELFI skaitytojai už informaciją ir nuotraukas!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją