Viena didelė tragedija, štai ką pasakysiu. Vidaus temperatūra tokia, jog neįmanoma kitur būti, tik sūkurinėje vonioje, kurioje, ko gero, chemijos daugiau nei pačio vandens. Baseinų vanduo taip pat šaltas, nemalonu net plaukioti. Tad realiai beveik 80 eurų (kaina dviem žmonėms) suma sumokėta, jog galėtume pabūti... Sūkurinėje vonioje? Rimtai?

Čiuožykla nusileisti užteko vieno karto, nes čiuožyklose – absoliučiai ledinis vanduo. Grįžome į sūkurinę vonią pirmame aukšte, nepaisant nepakenčiamo akių graužimo, o nuo chloro kvapo buvo sunku kvėpuoti.

Nuėjome į pirčių zoną tik dėl to, jog tikėjomės geresnės situacijos. Situacija vonioje buvo identiška, vos valandą išsėdėjus išėjome, nes ventiliacijos – nulis, neįmanoma kvėpuoti tiesiog, ėmė graužti visus kvėpavimo takus. Prisiminiau Palangos baseiną prieš 30 metų, kai niekam nerupėjo, koks vanduo.

Išeinant buvo liepta susimokėti dar papildomai už neva dvi praleistas valandas pirčių zonoje, kai naudojomės ta zona vos valandą ir tai – tik sukūrine vonia, dėl anksčiau paminėtų priežąsčių. O ir pirtys, beje, buvo kai kurios neveikiančios, o 20 val. jau buvo išjungtos šviesos.

Turėjome 3 val. „pramogų“, nors pasinaudojome vos dviem iš jų ir vis tiek papildomai teko susimokėti už tai, ko nė negavome. Apie pelėsį apatiniuose aukštuose bei sulaužytus vyrų ir moterų dušus, suskilinėjusias plyteles nė nekalbu.

Paskambinus administracijos numeriu moteris nurodė, kad esant dideliam žmonių kiekiui iš tiesų dažnai gali būti viršijamas cheminių medžiagų tiekimas į vandenį. Tad pasiūlė parašyti el. paštu, nurodant nusiskundimus, tai ir padarėme. Bet parašius skundą ši kategoriškai atsisakė ieškoti sprendimo būdų.

Galiausiai, kitą dieną, pradėjome jausti viso kūno perštėjimą net po keletos nusiprausimų namie. Tad nuvykome pas gydytoją, kuris pateikė išvadą dėl stipriai sudirgintos odos – dėl galimai per didelio chloro kiekio.

Perskaičiusi kitų klientų atsiliepimus suprantu, kad tai – jau sena problema. Nuoširdžiai linkiu vieno iš dviejų variantų: stipriai atkreipti dėmesį į vandens parko kokybę arba greičiau užsidaryti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)