Interneto forumai tiesiog mirgėte mirga pasvarstymai apie Kristianą Grėjų kaip apie... tobulą vyrą. Gana keista: juk tiek daug turime valdingų vyrų, kurie tikrai mielai norėtų turėti savo „nuolankiąją“ ir mielai pakartotų tą patį, kaip ir knygos personažas, tik skirtumas gal tas, kad ne tik intymioje srityje... Kyla klausimas - galbūt Kristianas atrodo toks patrauklus dėl savo turtų? Sunku pasakyti.

Atrodo mažų mažiausiai keista, kad moterys tiesiog trokšta valdingo, dominuojančio, norinčio turėti savo „nuolankiąją“, pavydaus, psichiškai nesveiko, tačiau turtingo vyro... Ar mes tokių neturime? Ir dar kaip turime! Prieš akis iškyla vaizdas: mergina stoviniuoja prie baro ir ją užkalbina nepažįstamas vaikinas, tačiau staiga iš minios išnyra auksu apsikarstęs trumpų plaukų tvirto stoto vyriškis, kuris ne tik „numuša nuo vaizdo“ tą nepažįstamą vaikiną, bet ir stveria „jam priklausančią merginą“ ir nusitempia namo. Argi jis ne valdingas? Ar jis nedominuoja? Ar jis ne turtingas? Tik pažvelkite į auksą ant kaklo ir rankų! Taigi, kam žavėtis knygų personažais, kai galite tiesiog atitinkamai pasipuošti ir keliauti į klubą? Sėkmės randant savo dominantą!

Na, aš nesu tikra, kad jums pavyks atverti savo išrinktojo sielos gelmes, nežinau, ar ir pabaiga bus laiminga, tačiau, jei E. L. James pavyko sukurti „tobulą pabaigą“, galbūt viskas įmanoma?

P. S.: matyt, už lygias teises buvo tiek kovota tik šiaip sau...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

DELFI Pilietis teiraujasi skaitytojų: pasidalinkite savo idealiu antrosios pusės pavyzdžių - koks turi būti Jūsų mylimas vyras ar moteris? Nuomonę reikškite komentaruose, o jei turite daugiau minčių, rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Ideali antra pusė“