Jo atsiųsta vaizdo medžiaga – įrodymas, kad pėstieji ir vairuotojai būtų atsargūs, o atšvaitai turi būti būtinas atributas. Jame matyti, kad gatvę tamsiu paros metu kertantis pėstysis yra praktiškai nematomas vairuotojui, kurio greitos reakcijos dėka buvo išvengta nelaimės.

Skaitytojas pasidalino šiuo filmuku po to, kai DELFI Piliečio rubrikoje pasirodė vairuotojo tekstas, raginantis pėsčiuosius nešioti atšvaitus.

„Sutemus blogai apšviestose gatvėse šmėžinėjantys Tie net nežino, kaip kartais būna arti prie mirties. Blogiausia yra tai, kad įvykus nelaimei visuomet yra iškoneveikiamas vairuotojas, kurio „pareiga“ yra visuomet sustoti pėsčiajam išėjus į gatvės važiuojamąją dalį. Gerbiamieji pėstieji, neleiskit, kad Jus žudytų vairuotojai... Nebūkit pilkoji masė!“, – rašė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)