Kaip rašė skaitytojas Giedrius, tokį vaizdelį video registratoriumi jis nufilmavo 9.45 val., ant Vilijampolės tilto.

Vaikinai keliavo prisikabinę prie troleibuso galo – rankomis jie laikėsi už geležinių konstrukcijų, prie kurių prikabinti laidai. Matyti, kad vaikinai buvo susigūžę, kad jų nepastebėtų troleibuso vairuotojas ar kiti keleiviai.

DELFI panašias nelegalias keliones yra aprašęs ir anksčiau – 2014 m. birželį Vilniaus centre, prie Baltojo tilto, pl.delfi.lt korespondentas užfiksavo neįprastą vaizdą – ant troleibuso stogo važiavo maždaug 16-18 metų vaikinas. Kražių stotelėje jis nušoko nuo troleibuso stogo. Buvo matyti, kad jaunuolis susijaudinęs. Kiek pasiblaškęs, jis dingo gretimo pastato kieme. 2015 m. kovą tokį kelionės būdą išbandė vilnietis.

DELFI primena, kad taip važiuodami jaunuoliai pažeidžia viešąją tvarką, o tokios kelionės pasekmės gali būti labai liūdnos – keleiviai rizikuoja savo sveikata ir gyvybe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)