Iš DELFI skaitytojo atsiųsto videoklipo matyti, kad lenkdamas kitą automobilį, jo vairuotojas nebesuvaldė transporto priemonės, išvažiavo į šalikelę, vertėsi, o tuomet automobilis apsisuko priešinga eismui kryptimi.

Keturi automobilyje buvę keleiviai liko gyvi. Iš jų dvi merginos išvežtos į ligoninę.

Pamačiusi DELFI publikuotą medžiagą, su portalu susisiekė ir skaitytoja, teigusi, kad taip pat sėdėjo į eismo įvykį patekusiame automobilyje. Margarita Leščevskaja prisistačiusi mergina telefonu sakė, kad į situaciją, vos nevirtusią tragedija, pateko todėl, kad vairuotoja stipriai viršijo greitį. „Mes jau prieš tai smarkiai viršijome greitį, vietoj 60 km/h mes lėkėme apie 100 -120 km/h“, - sakė ji. Mergina sakė, kad taip buvę, nes vairuotoja teigusi žinantį kelią, kuriuo važiuoja.

„Susiklostė tokia situacija, kad mes važiavome, ji norėjo lenkti kitą automobilį, ratas papuolė ant žvyrkelio, Kodėl mes apsivertėm? Draugė užtraukė rankinį stabdį, užsiblokavo ratai“, - teigė ji.

Pasak M. Leščevskajos, automobilis vertėsi penkis kartus. „Dvi merginos išvežtos į ligoninę, bet jos sveikos gyvos. Yra nugaros ir kojos trauma, kitai yra subraižyta galva, išrauta plaukų sruoga“, - pasakojo ji.

Mergina sakė, jog į įvykį buvo iškviesti ir policijos pareigūnai. Pasak jos, šiuo metu vyksta tyrimas. „Būtume lėkę mažesniu greičiu, nebūtume apsivertę“, - telefonu sakė M. Leščevskaja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (281)