Penktadienį, kovo 15 d., į Vilniaus centrinę universalinę parduotuvę (VCUP'ą) sugūžėjo daugiau nei 30 šeimų su savo atžalomis. Visi skubėjo į neeilinį renginį, kurio metu vaikučiams šukuosenas darė „Pukio“ kirpyklos meistrai. Į prekybos centro patalpas buvo atvežtos pačios tikriausios kirpyklinės kėdės, veidrodžiai ir visa reikalinga įranga. Mažesnieji klientai mielai ropštėsi į kėdes, kurios buvo pačios tikriausios mašinos. Jei kažkuris vaikutis kirptis ir nelabai norėjo, tai tokioje mašinoje pasėdėt tikrai neatsisakė.

Neapseita ir be smagių dainų bei užkuriančių šokių. Į renginį atvykusi dainininkė Viktorija Mauručaitė ne tik pakėlė nuotaiką savo bei dueto su dukra Gabriella dainomis, bet ir pati prisižadėjo kažkada įstoti į daugiavaikių gretas. O vaikų kolektyvas „DŽIMBA“ visus užbūrė savo puikiu pasirodymu.

„Tokį renginį suorganizavome pirmą, tačiau tikiuosi, ne paskutinį kartą, - teigia Daugiavaikių šeimų asociacijos „MES“ įkūrėja Jurgita Pocienė. - Mes norime, kad daugiavaikė šeima pasijaustų vertinama, gerbiama ir mylima. Ko anaiptol dabartinėje valstybėje tikrai nejaučiame. Tikimės sulaukti paramos bei iniciatyvos iš verslininkų, kurie galėtų pasiūlyti daugiavaikėms šeimoms ženklias nuolaidas ar specialias akcijas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)