Tūkstančius žiūrovų įvairiuose renginiuose ne tik Lietuvoje pavergę meniškais spalvų deriniais ir išradingumu, integracinio socialinio projekto „Laimės aitvaras“ dalyviai, kuriam vadovauja Kelmės specialiosios mokyklos vyresnysis specialusis pedagogas ir neformalaus vaikų švietimo Vektorinio piešimo ir fotografijos pagrindų būrelio vadovas, laisvasis mokytojas Valdas Kančauskas buvo įvertinti Popiežiaus Pranciškaus vizito Lietuvoje organizacinės grupės bei Vadovybės apsaugos departamento atstovų.

Projekto - akcijos organizatoriams, vieninteliems Lietuvoje buvo suteiktas leidimas objektą pakelti virš žmonių į dangų per tokį reikšmingą renginį. Iškelta pribloškianti jaunųjų menininkų vėliava yra net 70 kvadratinių metrų pločio. Tai unikalus socialinis projektas ne tik mūsų šalyje, bet ir Europoje. Bendrai kūriniai, svarbią Lietuvai dieną, danguje – su vėjo aitvaro pagalba „skrido“ net septynias valandas.

Prie idėjos įgyvendinimo prisidėjo geriausi šalies ir Europos vėjo aitvarų kėlimo meistrai iš AITVARAI.COM – Tadas Surkys iš Kauno ir Donatas Dumskis iš Vilniaus, o piešinio – aitvaro pakėlimą parėmė kaunietis Gratas Baranauskas iš „Mood Event Management & Entertainment“.