„Tokių atvejų, manau, ne vienas pasitaikė, o gal tai ir tyčinės operatorių klaidos, kurios, prisidengiant prieššventiniu žmonių užimtumu, telekomunikacijų bendrovėms leidžia susižerti milžiniškus pelnus“, - piktinasi Marijus.

Jis pasakoja, kad nusprendė pasinaudoti internete, spaudoje, televizijoje plačiai reklamuojamu „Pildyk“ planu „Kalėdos“, kurį užsakęs vartotojas gauna nemokamus 300 MB, 3000 SMS ir 150 min. pokalbių mėnesiui į visus Lietuvos tinklus.

„Po keletos dienų visai atsitiktinai patikrinus išklotinę pasirodo, kad už mobilųjį internetą ir visas kitas paslaugas nuskaičiuojami pinigai. Taip išgaravo daugiau nei 5 Lt. Negana to, iš plano galiojimo visą mėnesį arba 30 dienų, suskaičiavus iš tiesų lieka tik 27 dienos. Paskambinus į „Tele2“ klientų aptarnavimo skyrių buvo pripažinta klaida ir užregistruota kaip techninis gedimas. Dienų skaičiaus sumažėjimą bandė pateisinti, kad artėjant Kalėdoms sumažinamas laikas 2 dienomis. Bet juk apie tai jokio pranešimo nebuvo net ir pastabose“, - rašo Marijus.

Kaip DELFI sakė bendrovės ƒ„Tele2“ atstovas spaudai Andrius Baranauskas, vartotojui buvo klaidingai apmokestinta paslauga, kaip tik dėl to nuskaičiuota daugiau nei reikėjo.

„Dėl to labai apgailestaujame ir atsiprašome kliento. Klientas šiuo klausimu kreipėsi į mus telefonu, problema buvo išspręsta, dėl klaidingo apmokestinimo jam skirta kompensacija, papildoma kompensacija skirta už patirtus nepatogumus. Iš viso klientas gavo tiek piniginę kompensaciją, kurią įkėlėme į sąskaitą ir kuri gerokai viršijo patirtas sąnaudas, tiek kompensaciją paslaugomis - 300 naujų megabaitų“, - sako A. Baranauskas.

Pasak jo, mokėjimo planas „Kaledos“ galioja ne mėnesį. Jis galioja iki sausio 8 d., užsisakyti jį galima iki sausio 2 d. Nepriklausomai nuo užsakymo laiko, sausio 8 d. jo galiojimas baigsis.

„Dėl to, beje, taikome skirtingus tarifus - vėliau užsakę ir todėl galintys mažiau naudotis planu vartotojai moka už jį mažiau“, - sako „Tele2“ atstovas spaudai.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)