Šiuo metu sostinės stovėjimo aikštelės yra suskirstytos į penkias zonas, už stovėjimą kuriose vilniečiai ir miesto svečiai moka nuo 1 Lt iki 6 Lt.

Tačiau nors rinkliava yra nemaža, atrodo, stovėjimo aikštelės yra paskutinis dalykas, kuriuo rūpinasi savivaldybė - gausiai pasnigus jos tapo nepravažiuojamos ir jų neskubėta tvarkyti.

Už mokamų stovėjimo aikštelių valymą Vilniaus mieste yra atsakingas Vilniaus miesto savivaldybės Komunalinio ūkio departamentas. Jo direktorius Virginijus Pauža DELFI sakė, kad šiuo metu mokamos stovėjimo aikštelės Vilniuje yra tvarkomos pagal galimybes.

„Šiuo metu stovėjimo aikštelės yra nuvalytos ir pravažiuojamos, tačiau jeigu vėl iškristų tiek pat sniego, pirmiausia valytumėme gatves, prioritetą teikdami toms, kuriomis važiuoja viešasis transportas, mat neturime pajėgumų, galinčių operatyviai nuvalyti tiek gatves, tiek stovėjimo aikšteles“, - sakė V. Pauža.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją!


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją