Vilnietis papasakojo, kad „Rimi“ prekių kassavaitiniame leidinyje pamatė jam patikusią akciją – lašišos filė parduodama už 9.99 Eur/kg vietoje 15.99 Eur/kg.

Tačiau lapkričio 25 d. nuvykęs į parduotuvę turėjo labai nusivilti – lašišos už tokią kainą nebebuvo. Dar paklausė pardavėjos, ar čia neįsivėlė kokia klaida.

„Ji paaškino, kad akcinės lašišos kiekis baigėsi, o dabar jie tą patį produktą pardavinėja po 15.99 Eur/kg. Nepaisant to, kad akciniame leidinyje apie jokius ribotus akcinio produkto kiekius nėra užsimenama“, – nusivylęs DELFI paaiškino jis.

Pora atsisakė pirkti lašišą už didesnę kainą.

„Tačiau be reikalo sudeginome kurą ir sugaišome savo laiką, nes į parduotuvę buvo važiuojama dėl šio produkto. Nemanau, kad tokie prekybos centrų veiksmai turėtų būti toleruojami“, – dėstė vyras.

Paklausus „Rimi“ atstovės G. Bielskytės apie šią nemalonią situaciją, ji atsakė, kad klientas buvo suklaidintas ne prekių katalogo, o parduotuvėje.

„Iš tikrųjų tai mūsų klaida. Parduotuvėje buvo skelbiama neteisinga informacija, o pardavėja klaidingai informavo, kad akcija netaikoma. Labai atsiprašome pirkėjo, šiuo metu su juo bendraujame ir ieškome būdų, kaip kompensuoti pirkėjui šią nemalonią patirtį mūsų parduotuvėje“, – tikino atstovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)