„Penktadienį, rugpjūčio 22 d., Šiaurės pr. 8, Kaune, „Maximoje“ pirkau „Duracell“ elementus. Prekybos vietoje, prie kasos kabėjo skelbimas, kad jiems vykdoma kainos akcija - 40 proc. Ant pakuotės nurodyta kaina – 6,39 Lt“, – prisiminė DELFI skaitytojas.

Vis dėlto kasoje mokant už prekes, prekės kainą, netaikant nuolaidos, nurodė 10,99 Lt, po nuolaidos – 6,59 Lt.

„Darbuotojos situacijos paaiškinti negalėjo ir jokio situacijos komentaro nesuteikė. Parašiau šį nusiskundimą ir į centrinį „Maxima“ biurą su pamąstymu, jog reali kaina, nuo kurios skaičiuojama nuolaida, turėtų būti 6,39 Lt, tačiau jokio atsakymo taip pat nesulaukiau...“, – stebėjosi skaitytoja.

DELFI kreipusis į „Maxima“ komunikacijos vadovę Renatą Saulytę, paaiškėjo, kad įsivėlė žmogiškoji klaida.

„Siekiant apsaugoti smulkias pramonines prekes nuo galimo sugadinimo bei kartais į parduotuvę užklystančių ilgapirščių, parduotuvės darbuotojai elementus deda į specialias, daugkartinio naudojimo plastikines dėžutes, kurias klientai gali matyti prie kasų bei pramoninių prekių skyriuose. Prieš dedami naujas prekes į dėžutes, parduotuvės darbuotojai visuomet patikrina prekių kainas ir nuklijuoja anksčiau buvusių prekių kainų lipdukus. Deja, tąkart, dėl žmogiškosios klaidos, įdėjus elementus į dėžutę, parduotuvės darbuotojas nepatikrino, ar anksčiau šioje dėžutėje buvusių prekių kaina 6,39 Lt sutampa su elementų „Duracell“ kaina. Reguliari šių elementų kaina - 10,99 Lt. Nuoširdžiai apgailestaujame dėl šios susiklosčiusios situacijos“, – paaiškino R. Saulytė.

Ji nurodė, kad po šio įvykio parduotuvės darbuotojai susisiekė su klientu. Jam atvykus į parduotuvės informacijos skyrių, bus grąžinti už prekę sumokėti pinigai bei už patirtą žalą įteiktas 5 Lt vertės „Maxima“dovanų kuponą.

„Taip pat, siekiant išvengti panašių įvykių ateityje, parduotuvės administracija yra įpareigota atidžiau sekti bei markiruoti prekių kainas“, – pridėjo „Maximos“ atstovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)