Vaikino feisbuke patalpintame vaizdo įraše matyti, kaip Saulėtekyje buvusi pareigūnų pora sustojo šalia medžio, ir vienas iš pareigūnų bando kažką nuo jo nuimti – sunku pasakyti, ar jame kas įstrigę, tačiau panašu, kad pareigūnai paprasčiausiai panoro nusiskinti aukštai augančių obuolių.

Toks neįprastas elgesys prajuokino vaizdą stebėjusį vaikiną. Nors feisbuke vaizdo įrašą komentatoriai komentavo įvairiai, neva, vagiami obuoliai, nemažo palaikymo susilaukė pastebėjimas, kad pareigūnai – tokie kaip visi.

„Pareigūnai, paprasti žmonės, sveikai užkandžiauja. Gražus pavyzdys, geriau nei degalinėj dešrainius valgant užmatyt“, - rašė vienas iš feisbuko vartotojų.

Kaip DELFI nurodė policijos atstovai, atsiųstame vaizdo įraše jokių tarnybinio pažeidimo požymių neįžvelgiama. Atpažinus kolegas, su jais būtų pasikalbėta, primenant policijos pareigūnų tarnybinės etikos kodekso nuostatas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)