Ir tikrai tai nėra mitas ar pokštas, nes e-seimas portale galima rasti šia nuostabią informaciją. Net nuorodą įdėti galiu, kad kiekvienas pasiskaitytų ir pasibaisėtų – paieškokite skyrelio grėsmingu pavadinimu „TUŠČIOS ANALOGINĖS AR SKAITMENINĖS LAIKMENOS IR ĮRENGINIAI, UŽ KURIUOS MOKAMAS KOMPENSACINIS ATLYGINIMAS UŽ KŪRINIŲ IR GRETUTINIŲ TEISIŲ OBJEKTŲ ATGAMINIMĄ ASMENINIAIS TIKSLAIS, IR KOMPENSACINIO ATLYGINIMO TARIFAI“ ČIA.

Kam ir kodėl reikia apmokestinti spausdintuvus? Autorių teisių gynėjams. Nes nei jiems, nei Seimui nėra svarbu, kad visiems žmonėms galioja „nekaltas, kol įrodyta jo kaltė“. O gal Lietuvoje yra kitaip ir visi, kurie gali atsispausdinti knygas (nors niekada neteko sutikti žmogaus, kuriam negaila popieriaus visai knygai atsispausdinti), turi būti baudžiami. Tai jei jau taip, reikėtų kiekvieną žmogų, kuris perka degtukus, sodinti į kalejimą už padegimą (juk turi visas priemones padegimui). Kiekvieną vairuojantį automobilį – bausti už visus KET pažeidimus (juk turi automobilį!). Tiesą sakant, reiktų kiekvieną žmogų iš karto sodinti į kalėjimą iki gyvos galvos, nes visi žmonės teoriškai gali įvykdyti visus nusikaltimus, įskaitant vagystes, padegimus ir žmogžudystes.

Taigi dabar, kai išssiaiškinom, kad pagal šio įstatymo logiką mes visi turime sėdėti kalėjime (taip pat ir mylimuosius Seimo narius ir autorių teisių gynėjus), gal kas iš Seimo atstovų gali paaiškinti, kaip Seimas nusprendė kopijuoklius apmokestinti?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!