„Šaltukas spaudžia. Reikia saugotis, nuo šalčio saugoti savo artimuosius ir augintinius. Vienas žmogus Vilniuje tikriausiai labai myli savo automobilį, todėl pasirūpino ir juo“, – rašė nuotrauką DELFI atsiuntęs skaitytojas Linas.

Jo atsiųstoje nuotraukoje – „Fiat Multipla“ automobilis, ant kurio priekinio tikslo paklotas užtiesalas. Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad toks dėmesys skiriamas automobiliui, šildant jį nuo didžiulio speigo, iš tiesų užtiesalas reikalingas tam, kad transporto priemonė pernakt būtų apsaugota nuo šalnų, ir vairuotojui ryte netektų grandyti jo priekinio stiklo.

Tokį originalų saugojimo būdą DELFI skaitytojai buvo pastebėję ir spalį. Tąkart tokia „mada“ buvo užfiksuota Pabradėje.

Esate nufotografavę ką nors panašaus? Norite parodyti, kaip jus sprendžiate su didžiuliais šalčiais susijęs problemas? Siųskite nuotraukas ir rašykite el.p. pilieciai@delfi.lt – Jūsų patarimai bus naudingi kitiems skaitytojams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)