DELFI redakcijai atsiųstas vaizdo įrašas, užfiksuotas Plungėje š. m. balandžio 8 d. Filmuotoje medžiagoje matoma vaikišką vežimėlį stumianti moteris net kelis kartus suklupo, o kaip DELFI sakė prisistatyti nenorėję įvykio liudininkai, jiems važiuojant pro šalį ir pamačius ją tokios būklės, iš pradžių atrodė, kad galbūt ji sunegalavo ir reikia sustoti padėti.

Tačiau greitai išvydo policijos pareigūnus, kurie pirmieji ištiesė pagalbos ranką ir nulydėjo sunkiai besiorientuojančią moterį namo.

DELFI susisiekė su Plungės rajono policijos komisariato viršininku Sauliumi Vaičekausku. Jo teigimu, sekmadienį per pietus policija iš tikrųjų gavo pranešimą, kad neblaivi moteris griuvinėja su vežimėliu ir gąsdina praeivius. Atvykę pareigūnai pastebėjo, kad ji buvo neadekvati, stipriai neblaivi ir nesiorientavo aplinkoje.

Moteris su savimi turėjo vaikišką vežimėlį, kuris buvo prikrautas įvairiausių daiktų. „Laimei, kad vaiko ten nebuvo“, – tvirtino atstovas.

Pasak viršininko, pareigūnai supratę, kad negalės iš karto surašyti protokolo už pasirodymą neblaiviai viešoje vietoje, nugabeno moterį namo.

Namuose buvo rastos dvylikos ir dvejų metų mergaitės, kurias turėjo prižiūrėti jų 20 - ies metų brolis. Pasak viršininko, mergaitės iš pradžių buvo rastos vienos, tačiau po kelių minučių į namus įėjo ir jų brolis.

Pirmadienį moteris turi atvykti į policijos komisariatą, kad jai būtų surašytas protokolas už pasirodymą viešoje vietoje neblaiviai. Toks viešosios tvarkos pažeidimas užtraukia baudą nuo 20 iki 100 eurų.

Policija apie įvykį informavo ir Plungės vaikų teisių apsaugos tarnybą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)