Moteris vaizdo įrašu pasidalino socialiniame tinkle „Facebook“, ant auklės sienos – šia informacija su DELFI pasidalino skaitytoja. „Visi, kas pažįstat šią moterį, turit pasižiūrėti filmuotą medžiagą, ji buvo mūsų auklytė (...)“, – rašoma DELFI skaitytojos atsiųstoje žinutės kopijoje.

Vaizdo įraše, kuris atsirado ir „Youtube“, nėra garso, tačiau galima matyti, kaip auklė neramina verkiančio vaiko, jį išgąsdina, ignoruoja, o vėliau net suduoda per veidą.

Sukėlė pasipiktinimą socialiniame tinkle

Filmuota medžiaga feisbuke ir „Youtube“ sukėlė didžiulį pasipiktinimą.

„Dėmesio, būkite atsargūs ieškodami auklės! Neužkibkite ant šios moters „paslaugų“ – nežmoniškas elgesys su vaiku, kuris vos vaikšto, viskas užfiksuota kamerų dėka. Kaip jums kyla ranka taip elgtis?“, – buvo rašoma vienoje iš socialinio tinklo grupių.

Žmonės piktinosi moters elgesiu, atsirado ir mama, kurios atžalą auklė taip pat prižiūrėjo.

„Pažįstu tą mamytę, pas kurią gyveno ši tipo auklė... Sakė, pastatė kameras, nes pastebėjo, kad mažylis pradėjo bijoti... Nors tėvams sakė ale koks jis geras berniukas... Kamerą tik virtuvėje įmontavo...“, – socialiniame tinkle, komentuodama vaizdo įrašą, rašė viena moteris.

Po to, kai vaizdo įrašas pradėjo plisti internete, moteris, kuri, numanoma, yra vaizdo įraše, socialiniame tinkle pasikeitė vardą ir pavardę.

Deja, nei su vaizdo įrašą įkėlusia moterimi, nei su aukle DELFI susisiekti nepavyko.

Turite panašios patirties, savo vaikus palikdami auklėms? Norite pasidalinti, įspėti tėvelius? Laukiame Jūsų minčių laukiame žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (734)