Skelbiame tekstų autorius, kurių patarimai, mintys ir įžvalgos susilaukė didžiausio skaitytojų pritarimo ir palaikymo. Būtent skaičiusiųjų sprendimu, jie ir pelno DELFI prizus.

Konkurso „Taupymo iššūkis! Papasakok apie išlaidas – laimėk planšetę“, laimėtoja tapo DELFI skaitytoja Ieva, pasidalinusi išskirtine patirtimi, kaip gyvena jau bene 5 metus neturėdama nuolatinio darbo. „Mano mėnesinės pajamos normaliam žmogui turbūt pasirodytų neįtikėtinai mažos ir plaukai atsistotų piestu, bandant išmąstyti, kaip čia išgyventi“, – rašė ji. Ieva surinko 216 balsų ir laimi planšetę.

Konkurse „Mano gyvenimas be grynųjų“ pirmąją vietą laimėjo DELFI skaitytoja Asta, pasidalinusi su rubrika tekstu „Kitoks požiūris į gyvenimą be grynųjų“. Jai atitenka skrydis pirmyn atgal pasirinkta „Air Lituanica“ kryptimi.

Dėkojame visiems dalyvavusiems, su nugalėtojais susisieksime asmeniškai! Visus, nespėjusius pasidalinti mintimis apie finansus, raginame nenusiminti – mielai lauksime Jūsų laiškų rl.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pinigai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)