Masteriu pasivadinęs DELFI skaitytojas kreipėsį į portalą dėl sostinėje esančio statinio.

„Šią informaciją siunčiau į savivaldybę, bet jokios reakcijos negavau. Gal ne ten nusiunčiau... Po tragedijos Latvijoje nutariau, kad vis dėlto reikia pabandyti dar kartą ir šį kartą rašau Jums. Dažnai praeinu pro pastatą, kurio kolonos yra įtartinai aptrupėjusios. Man atrodo, kad jų būklė nuolat prastėja. Panašu, kad kolona laiko visą didžiulį pastatą, kuriame lankosi dešimtys ar net šimtai žmonių. Ar nenugrius tas pastatas kada?“, - rašė DELFI skaitytoja apie Vilniuje esantį pastatą Vytenio ir Vivulskio g. gatvių sankryžoje.

„Gabijos gatvėje prieš keletą metų buvo pastatyta naujas prekybos centro pastatas, neilgai trukus buvo nuspręsta ant šio vieno aukšto pastato stogo pastatyti daugiaaukštį. Prasidėjus statybos darbams, parduotuvės sienos ėmė trūkinėti, atsivėrė didelės siūlės, dauguma lankytojų baiminosi, kad pradinis pastato planas nebuvo paruoštas tokiam statiniui ir parduotuvė gali įgriūti. Tik po kiek laiko naujai atidaryta parduotuvė vėl buvo uždaryta rekonstrukcijoms.... Laimei, ši parduotuvė stovi iki šiol“, - mintimis dalijosi kitas skaitytojas.

Savaitės pradžioje į DELFI kreipėsi ir dėl Šeškinės mikrorajone esančio pastato susirūpinęs vilnietis.

DELFI.lv jau skelbia skaitytojų atsiųstas nuotraukas, kuriose Rygos gyventojai dalijasi informacija apie įtrūkimus kitose parduotuvėse.

Kviečiame nuotraukomis dalintis ir lietuvius: siųskite jas el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pastatas“. Prašome nurodyti, kurioje vietoje yra daryta nuotrauka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)