„Dėl Lietuvos pašto skundžiasi dauguma, bet Lazdynų (Architektų g. 19) – blogiau negu blogai... Nuvykus su vežimėliu, jį tenka palikti apačioje ir nežinai, ar dar rasi, nes per valandą ir daugiau daug kas gali nutikti, o neįgalieji ten visai nelaukiami. Paštas sename pastate, antrame aukšte, galima patekti užlipus tik senais laiptais. Jokių liftų ar užvažiavimų nėra“, – DELFI skundėsi moteris.

Lietuvos pašto Korporatyvinių reikalų departamento vadovė Vaida Budrienė komentavo, kad jiems ši problema yra žinoma.

„Puikiai žinome šią situaciją. Būtent todėl Lietuvos paštas šiuo metu perkeldamas stacionarius paštų skyrius, vienu didžiausiu prioritetu laiko, kad patalpos būtų pritaikytos neįgaliesiems ir tėveliams su vežimėliais. Lietuvos paštas visoje šalyje turi 547 stacionarių skyrių, tad kiekvieną jį operatyviai atnaujinti yra nemenkas iššūkis.

2018 m. Lietuvos paštas į stacionarių skyrių atnaujinimą investuoja apie 1,2 mln. eurų. Šiuo metu intensyviai ieškome sprendimo dėl Jūsų minimo pašto skyriaus. Tikimės netolimoje ateityje gerokai pagerinti susidariusią situaciją“, – tikino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)