„Visi Lietuvos grafomanai, sukluskit! Jūsų manijai ateina galas! Prieš porą savaičių buvau parduotuvėje (knygyne „Panoramoje“) ir pamačiau rašiklių kainas.

Pradėkime nuo parkerių. Mažiausia kaina – 8 su centais eurai (tokią kainą turi du parkeriai), visi kiti – nuo 16 eurų su centais iki 21 euro ir daugiau! Maloniai primenu, jog tai yra 72 litai 50 centų!

Toliau – tušinukai. Kaip žinia, nemažai turšinukų pirkėjų yra mokyklinukai (suaugusieji dažniausiai rašo pele į Word'ą), o jiems norisi gražių, žaismingų tušinukų. Už tokius kaip antroje nuotraukoje reikės pakloti 3.99 euro (13.78 LT)

Jeigu norite palengvinti savo neapsiplunksnavusio pirmokėlio dalią ir įgyti jam drožtuką su „nameliu“ (kad nereikėtų eiti ieškoti šiukšliadėžės, o mesti drožles į jį), sumokėsite 2.99 euro (10.32 LT).

Žinau, kad trečioje nuotraukoje nesimato kainos, nes ji atspausta taupant rašalą, bet įsiminiau (manau, ir jūs nepamiršit, kad drožtukas, senamadiškai žiūrint, dabar kainuoja virš 10 litų...). Išvadas pasidarykit patys“,– DELFI rašė jis.

Pateikiame skaitytojo užfiksuotas kainas.

Susidūrėte su problema, užfiksavote įvykį ar norite pasidalinti įdomiomis istorijomis? Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)