KGGAI vyr. specialistas Albertas P. Barpšys sakė, kad šį savaitgalį žvejų būrys pasipildė bene tūkstančiu žmonių, lyginant su ankstesniuoju savaitgaliu – sausio 26 d. iš viso ant ledo buvo galima išvysti apie 2 tūkst. žvejojančiųjų. „Prie Kairių poligono prikimštos buvo visos prieigos - apie 700 automobilių, - sakė jis. - Sklinda žinios, kad po truputį kimba, tai žmonių, ateinančių žvejoti, daugėja“.

A.P. Barpšys paaiškino, kad žvejai susirenka žvejoti stintų. „Dabar čia yra didžiausia stintų sankaupa prie Klaipėdos, vasarį jos jau trauksis toliau, link Juodkrantės“, - kalbėjo specialistas.

Jis nurodė, kad žvejojantiems ant marių specialių leidimų nereikia. „Gali ramiai žvejoti turėdami bendrus leidimus. Nebūtina turėti metinį leidimą, jie gali jį įsigyti ir dviems dienoms, pavyzdžiui, savaitgaliui. Apskritai, dviems paroms jo kaina yra penki litai“, - sakė jis.

Dėkojame DELFI skaitytojui už nuotrauką!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)